پنیر پیتزا پروسس رنده شده 206 مقدار 2000 گرم
جهت خرید این محصول کلیک کنید

پنیر پیتزا پروسس رنده شده 206 مقدار 2000 گرم

نقد و بررسی تخصصیپنیر پیتزا پروسس رنده شده 206 مقدار 2000 گرم

 در تولید پنیر پیتزا استارترهای آب پنیر به شیر حاوی باکتری های ترموفیل اضافه می‌شود و سپس به شیر اجازه می‌دهند تا دوران رسیدن را طی کند. سپس مایه پنیر رنت جهت ایجاد لخته به شیر اضافه می‌شود. بعد از تشکیل لخته، لخته بزرگ تر بریده شده تا به قطعات کوچک‌تر تقسیم شود. پس از مدتی لخته ها را هم می‌زنند تا قسمت مایع از آن جدا شود. بعد لخته ها را از آب جدا کرده و پرس می‌کنند و آبشان را گرفته و سفت می‌کنند. این کار باعث می‌شود بافت پنیر کمی کش دار و لاستیک مانند شود. سپس با حرارت دادن این حالت کش آمدن بیشتر نمایان می‌شود. در مرحله بعدی به لخته ایجاد شده فرصت می دهند تا pH را به محدوده 5/5-2/5 برساند. در این محدوده pH، پنیر قابلیت کشش بهتری پیدا می‌کند. برای ایجاد بافت مناسب و کشش پذیری، پنیر را به حالت خمیر درآورده و می‌کشند تا بافت مناسب ایجاد شود. البته اینکه یک پنیر پیتزا خوب کش بیاید یا نه، ارتباط مستقیمی به روش تولید درست و مدت زمان پخت لخته ها دارد. اگر توانایی کارخانه تولید کننده بالا باشد و روش تولید را به خوبی انجام دهد، کیفیت پنیر بالا رفته و در اصطلاح بیشتر کش می‌آید. پنیر پیتزا پروسس رنده شده 206 محصولی است که به راحتی تمام سوال‌های شما از یک پنیر مناسب را به خوبی جواب می‌دهد. این پنیر در هر 55 گرم: – انرژی: 184 کیلوکالری – قند : 1.3 گرم – چربی : 15 گرم – نمک: 0.5 گرم – اسیدهای چرب ترانس 0.07 گرم را دارد.

نمایش کامل نقد و بررسی تخصصی

مشخصات

  • وزن
    2000 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی
    4.5 × 24 × 36 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت
    50/17469
  • شکل ماده غذایی
    رنده‌شده
  • میزان چربی
    نسبتا چرب
  • سایر توضیحات
    - ارزش غذایی محصول در هر 55 گرم: - انرژی: 184 کیلوکالری - قند : 1.3 گرم - چربی : 15 گرم - نمک: 0.5 گرم - اسیدهای چرب ترانس 0.07 گرم