پنیر ورقهای پستو کالین - 185 گرم
نقد و بررسی تخصصیپنیر ورقهای پستو کالین – 185 گرم
پنیر ورقه ای پستو از جدیدترین طعمهای تولیدی کالین محسوب میشود. در فرآیند تولید پنیر ورقهای پستو کالین از ترکیب سیر و ریحان استفاده میشود. بستهبندی این پنیرهای ورقه ای 180 گرمی است و در رستورانها و غذاهای خانگی استفاده میشود. پنیر ورقه ای پستو کالین را میتوان همراه انواع برگر، ژامبون، کالباس و سوسیس داخل ساندویچ قرار داده و نوش جان کنید. طریقه استفاده از این پنیر به صورت سرد یا گرم بر عهده خریداران است. برای مثال میتوان یک ورق از این پنیر را روی گوشت برگر در حال حرارت قرار داد تا با گوشت به آرامی گرم شود. پنیرهای ورقهای پستو کالین را تا پایان تاریخ انقضای درج شده روی بستهبندی در یخچال نگهداری کنید و آنها را منجمد نکنید. منجمد کردن پنیرها منجر به جدا شدن فاز چربی از محصول و از بین رفتن بافت یکدست آن میشود.
مشخصات
- وزن185 گرم
- ابعاد بستهبندی11×3×10 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/25583
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییورقهای
- نوع بستهبندیپلاستیک
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- سایر توضیحاتترکیبات: پنیر پارمسان، کره پاستوریزه، پنیر تازه، شیر خشک بدون چربی، ریحان خشک - نمک: حداکثر 1/5 درصد - پروتئین: حداقل 12 درصد - چربی: 18 درصد 100 گرم پنیر پروسس پارمسان با طعم سیر و ریحان - انرژی 350/7 کیلوکالری - قند 1 گرم - چربی 18 گرم - نمک 1.3 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0/06 گرم
- میزان چربینیمچرب