پنیر سفید پاکبان - 2 کیلوگرم
پنیری لذیذ
آنچه شیر را به پنیر تبدیل میکند مجموعهای از باکتریها هستند. بر اساس همین باکتریها هزاران نوع پنیر به وجود میآید که درصدهای رطوبت متفاوت و دستهبندیهای گوناگون دارند. پنیر از مشتقات شیر و حاصل دلمه شدن شیر گاو، گاومیش، بز و شتر است. پروتئین در سوختوساز و عضله سازی بدن مؤثر است. یکی از خواص پنیر این است که بهواسطه تولید آن توسط فرایند متابولیکی قابلیت هضم آسانی در بدن دارد. پروتئین؛ منبع عالی از انرژی برای بدن است؛ بنابراین اگر دوست دارید بهجای خوردن کربوهیدرات منبع دیگری جایگزین تأمینکننده انرژی خود کنید، پنیر را به سالاد و وعدههای غذاییتان اضافه کنید. طعم پنیرها ممکن است تفاوت اندکی باهم داشته باشند ولی اغلب آنها شور، شیری و خامهای هستند. پروتئین ازجمله مواد غذایی است که برای بسیاری از عملکردهای بدن لازم و ضروری است.
![](https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-reviews/101475161.jpg?x-oss-process=image/quality,q_70)
پاکبان
![](https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-reviews/101475162.jpg?x-oss-process=image/quality,q_70)
شما با خوردن پنیر استخوانهای سالم، چربی مفید برای بدن، قلب سالمتر، منبع مناسب برای پروتئین، پیشگیری از بروز سرطان، کربوهیدرات کافی، دریافت کلسیم برای داشتن استخوانهای و دندانهای سالمتر به همراه کاهش سطح استرس خواهید داشت. علاوهبر این خوردن پنیر، برخلاف آنچه مردم تصور میکنند به عملکرد مغز و سلامتی روده نیز کمک میکند. بر اساس مزه پنیرها میتوانید انتخابهای متفاوت و سالمی داشته باشید. از خواص پنیر کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و پروتئین هستند. برخی از پنیرهای دارای ویتامین و انواع باکتریهای مفید برای هضم غذا نیز بوده و پنیر مزایای سلامتی فراوان و اثباتشدهای در خود دارد. چربیهای سالم و مفید برای بدن موجب عملکرد بهتر قلب نیز میشود. یکی از خواص پنیر این است که بهواسطه داشتن مقادیر زیادی چربی مفید موجب بهبود عملکرد قلب میشود. پنیر سفید پاکبان از کیفیت بالایی دارد و به شما پیشنهاد میشود.
مشخصات
- وزن2 گرم
- ابعاد بستهبندی12 × 20 × 20 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/15825
- همراه باگردو
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر سهم از مصرف: انرژی: 47.82 کیلوکالری قند: 0.25 گرم چربی: 3.6 گرم نمک: 0.9 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.02 گرم