نان سوخاری حاوی بادام زمینی تلاش مقدار 400 گرم
یک نان، یک وعده کامل
از فواید سرشار و تمام ناشدنی این نان که بگذریم میرسیم به بخش هیجانانگیز آن: صدای ترد و برشته آن هنگام خوردن. طعم سیاهدانههایی که ناگهان در دهان حس میشود، شیرینی طبیعی شهد خرما و مالت جو، بوی بادام زمینی و…؛ همینها کافی است تا ارزش واقعی و طعم دلچسب آن را از همین حالا حس کنیم. قطعههای مرتب و منظم نان سوخاری بادام زمینی در اندازههای یکسان و در یک بسته بندی تمیز و بهداشتی امکان نگهداری و مصرف آن را حتی به مدتهای طولانی بسیار آسان کرده است.
شاه دانه مغزها
بادام زمینی یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این نان است و عطر و طعم متفاوتی به این نان داده است. بادام زمینی دانهی محبوبی است که به صورتهای مختلف در تولید انواع خوراکی از آن استفاده میشود. ارزش غذایی بالای این محصول به دلیل وجود بادام زمینی در آن است و میتوان به عنوان یک میانوعده انرژی بخش و پرکالری روی آن حساب کرد. این دانه منبع سرشاری از پروتئین، منگنز، ویتامین E و فیبر است. کاهش کلسترول خون، کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و بهبود عملکرد روده از فواید این دانه خوشمزه و مقوی است.
تلاش
شرکت دانش بنیان نان تلاش از ابتدای مهر سال 92 با تولید انواع نانهای سوخاری با برند تلاش و دکتر تلاش آغاز بکار نموده است. این شرکت امید دارد با تولید نانهایی سالم، خوشمزه و مغذی، لذت و خشنودی بیشتری از مصرف این نانها برای افراد فراهم کند و از این طریق سهمی در ساختن زندگی بهتر داشته باشد. محصولات نان تلاش در چهار گروه از نانهای شیرین، رژیمی، خشک و بدون گلوتن تشکیل شدهاند. استراتژی شرکت تلاش در دو حوزه تولید و عرضه، نانهای سالم و خوشمزه با نام نان تلاش و نانهای سالم و رژیمی با نام نان دکتر تلاش است.
مشخصات
- وزن400 گرم
- وزن بستهبندی425 گرم
- ابعاد بستهبندی22.8 × 16 × 7 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت33/10285
- همراه باسبوس
- مواد تشکیلدهندهگندم
- جو
- ویژگی نانساده
- سایر توضیحاتسرشار از شیر تازه حاوی سیاه دانه، مالت جو آرد ذرت، شهد خرما، بادام زمینی، جو پرک و آرد چاودار ارزش غذایی محصول در هر 50 گرم: -انرژی: 208 کیلوکالری - قند: 10.3 گرم - چربی: 6.6 گرم - نمک: 0.15 گرم -اسیدهای چرب ترانس : 0.02 گرم